article left right link-out audio play down up instagram whatsapp youtube facebook twitter mail link bookmark content-bundel quote

#Adrenalineweek

 • Rens in isolatie
  NPO3, vr 02 feb 2018

  In de Adrenalineweek laten we bekende mensen hun grenzen opzoeken. Dit keer gaat Rens Polman van BNN Drugslab de Adrenaline Challenge aan. Naar eigen zeggen vindt hij de grens opzoeken best wel tof. Maar of dat alleen grenzen naar het extreme moeten zijn?

 • Terroristen vangen met Danny
  NPO3, do 01 feb 2018

  In de Adrenalineweek laten we bekende mensen hun grenzen opzoeken. Dit keer gaat Danny Simons van NOS Mashup de Adrenaline Challenge aan. Naar eigen zeggen doet hij nooit dingen die een beetje eng zijn. Tijd om die grens eens op te zoeken.

 • DE ANGST VAN BMX'ER DANIËL WEDEMEIJER IS VER TE ZOEKEN
  NPO3, wo 31 jan 2018

  Een van de drie hoofdrolspelers in de documentaire Living to the Max, waarin in totaal drie dare devils worden gevolgd, is Daniël Wedemeijer (28). Hij is één van de bekendste BMX’ers van Nederland.

 •  
 • Challenge: Eva Koreman moet liften
  NPO3, wo 31 jan 2018

   In de Adrenalineweek laten we bekende mensen hun grenzen opzoeken. Dit keer gaat Eva Koreman de Adrenaline Challenge aan. 

 • Kun je in een tussenuur abseilen van een school?
  NPO3, di 30 jan 2018

  Wanneer de school niet naar de berg kan komen, dan komt de berg wel naar de school. Of zoiets. Romée uit Veendendaal vroeg zich af of het mogelijk is om in een tussenuur te abseilen van haar school. Dj's Jorien en Olivier waren ook benieuwd en namen de proef op de som.